Program Malam Munajat Cinta

SINTOK – Exco Kerohanian di bawah Jawatankuasa Kepimpinan Pembangunan Siswa (JKPS) DPP BSN UUM telah mengadakan Program Malam Munajat Cinta sempena “Big Yay BSN Day” dengan kerjasama daripada mahasiswi DPP BSN pada 13 Mei 2016.

Program ini turut di hadiri penceramah undangan yang di jemput khas iaitu Pencetus Ummah Abu. Program Malam Munajat Cinta ini merupakan satu program berbentuk majlis Ilmu atau perkongsian yang bertemakan “cinta remaja di alam siber”. Selain itu, program ini  juga secara tidak langsung dapat memberikan kesedaran kepada mahasiswa tentang cinta remaja di alam siber yang semakin berleluasa pada zaman kini.

Majlis dimulakan dengan bacaan Asmaul Husna dan diikuti bacaan doa agar majlis diberkati. Seterusnya, Pencetus Ummah Abu di jemput untuk menyampaikan ceramah beliau dan diakhirnya telah diikuti dengan sesi soal jawab oleh para penonton yang hadir.

Program Malam Munajat Cinta ini telah mendapat sambutan yang amat meggalakkan daripada mahasiswa yang hadir serta mendapat respon yang positif dari banyak pihak. Diharapkan program berbentuk Ilmiah ini dapat diteruskan pada masa akan datang.

Address

Inapan Siswa (INASIS) BSN,
Universiti Utara Malaysia,
06010 UUM Sintok,
Kedah Darul Aman.
Tel: 04-928 4252 / 4253 
Fax : 04-928 4259
Emel: dppbsn@uum.edu.my

Office Hours

Sunday -Wednesday             8.00am -5.00pm                                                                                                                                                                                                          

Thursday                                                                                                                                                                                                                                                   8.00am-3.30pm                                                                                                                                                                                                                          

Friday/Saturday/Public Holidays                                                                                                                                                                                                                  Closed

Links

Universiti Utara Malaysia
Bendahari UUM
UTLC UUM
BSN
                                                                                                                                                                                                                                                          UUMTV

Visitors

Today:1
Yesterday:24
This Week:48
This Month:218
Total:486